prokat.ae.gr
prokat.ae.gr

prokat.ae.gr prokat prokat.ae.gr


ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ


Μερικά από τα πλεονεκτήματα στα προκατασκευασμένα σπίτια μπορείτε να δείτε εδώ

Το προκατασκευασμένο σπίτι στο εξωτερικό είναι ιδιαίτερα διαδεδομένος και δημοφιλής τρόπος δόμησης.

Τα προκατασκευασμένα σπίτια στην Ελλάδα άρχισαν να κατασκευάζονται τα τελευταία χρόνια, ως απάντηση στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της σύγχρονης στέγασης αλλά και σαν φυσική εξέλιξη της βιομηχανίας που σχετίζεται με την δόμηση.

Πιο συγκεκριμένα τα εργοστάσια πρώτα φτιάξανε τα δομικά υλικά και στην συνέχεια είδαν ότι είναι καλύτερο αυτά να συναρμολογούνται σε μεγαλύτερες ενότητες

(δομικά στοιχεία μεγάλου όγκου) έτσι και με την βοήθεια μηχανημάτων όπως γερανοφόρων φορτηγών κ.α. είναι εύκολη η μεταφορά και η τοποθέτηση ολόκληρου του τοίχου στην οικοδομή ο οποίο φτιάχτηκε στο εργοστάσιο με πολύ καλύτερη επιμέλεια από το να φτιαχνόταν στην οικοδομή.

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της προκατασκευασμένης δόμησης συνοψίζονται:
Στα προκατασκευασμένα σπίτια έχουμε καλύτερη συναρμογή των υλικών και ελαχιστοποίηση ατελειών, σφαλμάτων, αστοχία των υλικών κ.α.
Επίσης τα προκατασκευασμένα σπίτια κερδίζουν αισθητά έναντι του συμβατικού παραδοσιακού τρόπου δόμησης στο σύντομο χρόνο παράδοσης του οικήματος και στο χαμηλό κόστος κατασκευής του.

Στην συμβατική κατασκευή, όσους και αν ρωτήσαμε από αυτούς που έχουν χτίσει με τον παραδοσιακό τρόπο δόμησης, όλοι μας είπαν ότι στην αρχή είχαν όλες τις διαβεβαιώσεις από τα συνεργεία για τις ποσότητες των υλικών, τους χρόνους παράδοσης των εργασιών και του προϋπολογισμού του τελικού κόστους της οικοδομής.
Όλα αυτά όμως μέχρι να αρχίσει το έργο κατασκευής και να μπει ο πελάτης στον χώρο της κοροϊδίας η των απρόβλεπτων παραγόντων.
π.χ. μερικά από τα προβλήματα σε κάθε συμβατική οικοδομή είναι να μην τελειώσει έγκαιρα τις εργασίες του ένα συνεργείο και έτσι να καθυστερούν Όλα τ αλλά συνεργεία. Τα υλικά να χάνονται η να μην φτάνουν πλήρης από τις μάντρες οικοδομών και τους προμηθευτές. Αυτά και άλλα προβλήματα ανεβάζουν το κόστος της συμβατικής οικοδομής δυο - τρεις φορές πάνω και τον χρόνο αποπεράτωσης του οικήματος πολύ μακρύτερα από τον αρχικό σχεδιασμό.

Ακόμα και να επιλέξουμε την καλύτερη εταιρεία στην συμβατική κατασκευή σπιτιών και όσο και να προσπαθήσουν οι εργαζόμενοι της εταιρείας να μην παραβούν τα προσυμφωνημένα χρονικά όρια παράδοσης του σπιτιού μας, είναι πολλοί οι αστάθμητοι παράγοντες που δύσκολα αντιμετωπίζονται. Π.χ. μια απρόβλεπτη βροχή είναι ικανή να σταματήσει τα συνεργεία που εργάζονται στην οικοδομή μας κ.α.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΟΙΚΙΩΝ.

Πολύ απλά εδώ έχουμε να κάνουμε με μια εταιρεία που αναλαμβάνει συνολικά την κατασκευή του σπιτιού σας (η οποιουδήποτε άλλου οικοδομήματος σας).
Αν η εταιρεία αυτή βλέπει μακριά στο μέλλον δεν έχει λόγο να σας κοροϊδέψει, γνωρίζει τα υλικά που χρησιμοποιεί και φροντίζει να έχει επαρκή απόθεμα, έχει μόνιμα μισθοδοτημένα τα συνεργεία σε εργασία κλειστού βιομηχανικού χώρου, με αποτέλεσμα να γνωρίζει και το πόσο χρόνο χρειάζεται κάθε στάδιο κατασκευής έως το τελικό στάδιο της αποπεράτωσης της οικοδομής.


Δείτε τα άρθρα της κατηγορίας ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ:

Τα προκατασκευασμένα σπίτια υπερτερούν στην εμφάνιση
Τι λένε οι στατιστικές για τα προκάτ σπίτια
Ένα προκάτ κτήριο έχει σύντομο χρόνο παράδοσης του έργου
Τα προκάτ σπίτια σήμερα έχουν δυνατότητα σχεδιασμού σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες.
Χαμηλό κόστος κατασκευής, ένα ακόμα πλεονέκτημα των προκάτ σπιτιών.
Τα προκατασκευασμένα σπίτια έχουν πλέον υψηλής απόδοσης μόνωση
Ο οικολογικός χαρακτήρας των προκατασκευασμένων σπιτιών είναι ένα ακόμα πλεονέκτημα.
Τα προκάτ πλεονεκτούν σε αντοχή στις πυρκαγιές. Ναι αλλά σε ποιές περιπτώσεις;

Categories


Έτοιμες
μεταφερόμενες
κατοικίες 66τ.μ.


ΔΙΩΡΟΦΑ ΠΡΟΚΑΤ
ΙΣΟΓΕΙΑ ΠΡΟΚΑΤ
Ο ΤΥΠΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΚΑΤ
ΟΒΑΛ ΠΡΟΚΑΤ
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ
ΠΡΟΚΑΤ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΙ ΣΠΙΤΙΑ
ΠΡΟΚΑΤ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ
ΠΡΟΚΑΤ ΝΕΑ
ΠΡΟΚΑΤ ΤΡΟΧΟΒΙΛΕΣ
ΣΥΜΜΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Τεχνολογία κατασκευής προκάτ Καλέργη
 
prokat.ae.gr Επικοινωνία Καταχώρηση
 
 
φθηνα domain names